Om oss

 

Trening og livsstil er et firma som tilbyr ski- og sykkelreiser, motbakkeløpet Rakt Upp, Råskinnrennet på nyttårsaften, guiding ved forespørsel på lokale sykkelruter i Valdres om sommeren, skiteknikkurs med Pål Gunnar Mikkelsplass, samt Asea, Herbalifeprodukt.

Team Råskinn startet så smått i 2007 med en liten vennegjeng som likte å trene sammen og reise på forskjellige konkurranser både innen ski, sykkel og løp. Team Råskinn er et uavhengig lag som nå driftes av Trening og livsstil, og har som hovedmålsetting å være en sosial gjeng på tur, hvor ikke bare resultatene teller. I vår nettbutikk vil dere etterhvert finne alle Team Råskinn klær og effekter for salg.

Trening og livsstil eies og drives av Anniken Dygd Kvisgaard og Ole Christian Nymoen. Vi er et litt over gjennomsnittet aktivt par vil nok mange si. Vi liker både å trene og konkurrere på ski, sykkel og litt løp. Vi bruker daglig Asea og Herbalifeprodukter, og har veldig god effekt av dem. De gir oss mer energi til å prestere bedre, og kroppene våres tåler mer av trening og livet generelt. Vi har blitt spesielt glad i Asea og sportsserien H24 til Herbalife for idrettsutøvere.
Vår intensjon er å kunne hjelpe folk til et sunt og aktivt liv.

Lørdag 3. november 2012 arrangerte vi for første gang Rakt upp. Et motbakkeløp som et sportslig arrangement under Norsk Rakfiskfestival med start i bakgården på Gjensidigegården, og målgang på Valakamben. Total stigning på 385 høydemeter. Dette vil bli et fast årlig arrangement - kanskje sesongavslutning for motbakkeløp etterhvert?
I 2013 ble dette arrangert lørdag 2.november, og i 2014 blir det lørdag 1.november. Følg med på Facebooksidene våres "Rakt Upp" og "Trening og livsstil"

 


 

Skrautvålsvegen 11, 2900 Fagernes | Anniken: 913 89 189 | post@treningoglivsstil.no