Ledige plasser til Marcialonga 2015


Ja, skisesongen er i gang, og januar 2015 nærmer seg.  Har du et mål å trene til?

Vi arrangerer tur til det anerkjente turrennet Marcialonga, som går av stabelen 25. januar 2015. Vår tur varer fra fredag 23. til onsdag 28. januar 2015. Alternativet fredag til mandag er utsolgt. Alternativt kan en også bli med fra fredag 23. til mandag 2. februar og få med seg både Marcialonga og König Ludwig Lauf.

Vi har noen ledige plasser med endel gode startnummer, så vær rask for å sikre deg plass :-)

Påmelding gjøres her.

(Arrangøren av Marcialonga har den praksisen rundt startnummer til sine arrangement at de fyller opp puljene etterhvert som påmeldingene kommer inn. Det vil si at hvis den puljen man er kvalifisert for er full, så blir man plassert i neste ledige pulje. Konklusjonen er at hvis man vet man vil på tur så bør en sikre seg en plass allerede nå.
Dette er regler som er helt utenfor Trening og livsstil sin kontroll, men synes det er viktig å informere om.)

 

Skrautvålsvegen 11, 2900 Fagernes | Anniken: 913 89 189 | post@treningoglivsstil.no