Infomøter om Asea


 

Verdensnyheten ASEA - det største gjennombrudd innen helseforskning i det 21. århundre!

Asea - nøkkelen til "å leve yngre lengre!"

Ta en kikk på denne meget informative videoen på ca. 7 minutt:

http://vimeo.com/asea/review/51777932/769f16e12e

 

|

Det er ikke bare naturlig. Det er originalt.

ASEA er trillioner av stabile, perfekt balanserte Redox-signalmolekyler tilsatt en helt ren saltvannsløsning – de samme molekylene som finnes i cellene i menneskekroppen.

Redox-signalisering er en funksjon som er sentral for alt liv på planeten. Redox-signalmolekyler lages i alle cellene i kroppen og er vitale for immunsystemet og for cellenes gjenoppbyggingsfunksjoner. De er så vesentlige for livet at uten dem, ville du dø i løpet av sekunder. En skikkelig tilførsel av Redox-signalmolekyler hjelper cellene å bygge seg opp igjen: skadde celler og celler som ikke fungerer riktig skilles ut og friske, levedyktige celler tar over.

Redox-signalmolekyler er vitale for helsen til cellene dine. Det er derfor kroppen lager sin egen forsyning. Men etter 12-årsalderen lager cellene våre færre og færre av disse molekylene. ASEA er verdens eneste kilde til fornying av Redox-signalmolekyler..

Hva er Asea og hvorfor trenger vi det

Det er dokumentert en økning av antioxidant effektiviteten med mer enn 500% i gjennomsnitt hos brukere av Asea. Produktet er i USA omtalt som det største gjennombrudd innen helseforskning i det 21 århundre.

Et uavhengig laboratorium i USA har dokumentert fantastisk virkning ved bruk av Asea i forhold til idrettsprestasjoner. Det er gjennom flere vitenskapelige forsøk bevist at Asea øker utholdenheten i gjennomsnitt med 12% (utholdenhet/styrke) etter bare 2 ukers bruk.

Skrautvålsvegen 11, 2900 Fagernes | Anniken: 913 89 189 | post@treningoglivsstil.no